Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Új Váltótársat kaphat Carvajal

Sajtóhírek szerint érdeklődés mutatkozik Danilo iránt, aki nem kap túl sok lehetőséget a Real Madridban Carvajal mellett, így akár távozhat is. Ha így lesz, akad jelentkező a helyére.

Kép: AS English

Kép: AS English

Nem rég merült fel a nemzetközi sajtóban, hogy Danilo elhagyhatja a Realt: állítólag a Chelsea-nél szívesen látnák őt, de erről egyelőre sokkal több információt nem sikerült kideríteni. A brazil hátvéd kevés lehetőséghez jut Carvajal mellett, a szurkolók is megtalálták maguknak korábban – mondjuk úgy, nem sok jó meccse volt Madridban, ellenben a csapat sikereihez bizonyos mértékben természetesen ő is hozzájárult. Azon, hogy a Chelsea-ben miért kapna több lehetőséget, vagy miért lenne ott bármiben is jobb neki, lehet vitatkozni, de… Ez a történet lehetőséget nyithat mások előtt, akik bármit megtennének, hogy a Real első keretéhez tartozhassanak.

A Marca főleg a marokkói származású Achraf Hakimit tartja esélyesnek a megragadásra. A Real utánpótlásában pallérozódó szélső védő kimagasló teljesítményt nyújtott már egy ideje és arról volt szó, hogy sokakkal egyetemben kölcsönbe kerülhet majd. A fejlemények viszont Danilóval új helyzetet eredményeznek: az amerikai edzőtáborban az ő játékát is úgy kell majd figyelni, hogy a fiatal védő bizony az első csapatért hajt. Ha jól csinálja, jövőre már Carvajal cseréjeként is tekinthetünk majd rá.

A 18 éves Hakimi tehát most meg kell majd hogy győzze Zidane-t a képességeiről. A spanyol lap úgy tudja, hogy csak akkor adhatják kölcsönbe az Alavesnek, ha nem üti meg a szintet, vagy ha Danilo távozik – ezt egyébként elég valószínűnek látja a Marca. Meglátjuk, mire megy a lehetőségével Hakimi.