Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BREAKING! – Kínát is megjáró olasz sztárcsatár a Fradiban?

Kedd reggel bombaként robbant a magyar sportsajtóban az olasz forzapalermo.it híre, miszerint a Ferencváros és a Videoton egyaránt a 17-szeres olasz válogatott csatár Alessandro Diamanti kegyeiért küzd. A hírportál úgy tudja, hogy négy klub verseng a 34 esztendős labdarúgó kegyeiért, s jelenleg a svájci Lugano vezeti a licitversenyt.

Alessandro-Diamanti-England-vs-Italy-Olympic-_2785626

A portál arról számol be, hogy a Vécsei Bálintot is a soraiban tudó Lugano jelenleg 280 ezer eurót (80 millió forint) kínál a veterán éveit megkezdő csatárért, aki a Guangzhou Evergrande csapatát is megjárta az utóbbi években, s szert tett egy kis mesés kínai fizetésre is. Mindemellett azt is megemlíti, hogy a Videoton és a Ferencváros egyaránt 250 ezer eurós ajánlattal állt elő, de egy negyedik kérő is akad az FC DAC 1904, tehát a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely személyében.

A 34 esztendős támadó sok alacsonyabb osztályú olasz csapatot követően a West Ham, a Brescia és a Bologna mezét is magára ölthette, továbbá a már említett kínai kitérő mellett a Fiorentina, a Watford és az Atalanta csapatánál is szerepet vállalt, de maradandót nem tudott alkotni. Jelenleg a Palermo alkalmazásában áll, szerződése pedig 2018 nyaráig érvényes. Tavaly 31 élvonalbeli meccsen mindössze egy gólt szerzett, pályafutása során pedig 200 Serie A találkozón 33 gólig jutott. Az olasz válogatottban 17 alkalommal kapott lehetőséget.