Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Leonardo Bonucci aláírta szerződését!

Oldalunk már korábban beszámolt arról a tényről, hogy a Massimiliano Allegri által irányított Juventus középhátvédje, nevezetesen Leonardo Bonucci a Vincenzo Montella vezette AC Milan színeiben folytatja karrierjét. A rutinos hátvéd ma aláírhatta a szerződését újdonsült csapatával…

maxresdefault

Leonardo Bonucci ma aláírta öt esztendőre szóló szerződését a Vincenzo Montella által irányított AC Milan csapatával – számolt be róla a klub hivatalos weboldala. Az ősi riválistól érkező rutinos hátvéd a hírek szerint 40 millió euró ellenében váltott csapatot. A Rossoneri trénere egyébként úgy véli, Sergio Ramos mellett Leonardo Bonucci a másik legjobb hátvéd a világon, s egy álom a számára, hogy vele dolgozhat. 

Leonardo Bonucci tehát hét esztendőt követően hagyta el a Juventus-t, melynek színeiben kétségtelenül a világ egyik legjobb lett saját posztján. Minden frontot egybe véve 319 találkozón a torinói alakulat tagjaként. A “zebrák” tagjaként nyert hat bajnoki címet illetve három Olasz Kupát is, emellett két alkalommal pedig pályára léphetett a Bajnokok Ligája döntőjében!

Németh Boldizsár