Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Iniesta után olasz sztárklub érdeklődik

Sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy valaha is elhagyja a Barcelonát, hiszen gyermekkora óta itt tölti a mindennapjait. Nagyon fel kell kötnie annak a nadrágot, aki el akarja csábítani a világklasszis középpályást. Úgy tűnik, egy olasz sztárcsapat mégis vállalkozik a sokak által lehetetlennek tartott küldetésre.

iniHajlandó váltani a legenda? (Fotó: fcbarcelona.com)

Bombaként robbant be a hír, miszerint Andres Iniesta az Interben folytathatja pályafutását. Korábban a Juventus is érdeklődött iránta, de úgy tűnik az nem volt annyira komoly, mint a mostani ajánlat. A népszerű középpályás szerződése 2018 nyarán lejár, és egyelőre nem hosszabbítottak vele szerződést. Ezt próbálja kihasználni az Inter, és jóval nagyobb fizetéssel csábítják, mint amennyit a Barcelona kínálna írja a Don Balon.

A 33 éves középpályás a Barcelonában nevelkedett, és felnőtt karrierjét is a katalán csapatnál töltötte. Az egyszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok középpályás 2002-ben került fel a nagy csapatba, és immár 15 éve kirobbanthatatlan a kezdőből. Leírni is nehéz miket nyert Iniesta pályafutása során a gránátvörös-kékekkel: 8-szor lett spanyol bajnok, 4-szer Spanyol Kupa-győztes, 6-szor nyert Spanyol Szuperkupát és 4-szer hódította el a Bajnokok Ligája serlegét.

Mihók Richárd