Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “A klubnak szüksége van Neymarra!”

Annak ellenére, hogy az FC Barcelonánál nagyon is biztosak Neymar maradásában, a Paris Saint-Germainnél már a vezetőedző is elismerte, hogy bizony valóban szerződtetnék a Barca brazil klasszisát.

(Kép: goal.com)

“A PSG a világ legjobb játékosait szeretné a keretében tudni, akik a világ legjobb csapatánál játszanak! Ha a Bayern Münchennel, a Barcelonával, vagy a Real Madriddal szeretnénk versenyezni, szükségünk van egy olyan játékosra, akit a világ 5 legjobbja között tartanak számon! Megpróbáljuk az egyikőjüket megszerezni!” – Idézi Unay Emeryt, a párizsi sztárcsapat vezetőedzőjét a L’Equipe sortnapilap.

A neves francia sportlapnak adott interjújában Emery egyáltalán nem rejtette véka alá, hogy kiről is van szó! “A klub vezetősége évek óta azon dolgozik, hogy megszerezze a legjobb játékosokat. Neymar egyértelmű, hogy a szűk elithez tartozik! A csapatnak, és a szurkolóknak szüksége van Neymarra, és az olyan igazolásokra, akikkel még előrébb léphetünk! Természetesen nem egy könnyű küldetésről beszélünk, hiszen nehéz megmondani, hogy sikerrel járunk-e vagy sem!” – Elmélkedett a 45 esztendős spanyol szakember.