Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Morata elbúcsúzott!

Mint ismert, Alvaro Morata hivatalosan is a Chelsea játékosa lesz. A spanyol csatár már búcsút is intett a madridi klubnak.

(Kép: as.com)

Miután a Chelsea mindenben megállapodott a Real Madriddal Alvaro Mroata szerződtetéséről, a spanyol támadó már el is köszönt a blancóktól, és izgatottan várja az új kalandot karrierjében. “Nagyon boldog vagyok, hogy így alakult. Holnap már a Chelsea-nél leszek, egy olyan klubnál, ahol mindig is bíztak bennem, engem akartak leigazolni!” – Idézi Morata első szavait a Marca című sportnapilap.

“Nem gondolom, hogy még egyszer visszatérnék a Real Madridhoz! Egészen eddig nagyon  bonyolultnak találtam a helyzetemet, és úgy érzem nincs is mit átgondolnom! A célom egyértelmű volt, távozni akartam. Borzasztóan nehéz nyár van mögöttem, így addig nem is leszek nyugodt, amíg át nem estem az orvosi vizsgálatokon!” – Folytatta a spanyol válogatott játékos, hozzátette még, hogy mindent megköszönt Zinedine Zidane-nak, beleértve azt is, hogy végül csak elengedték őt Madridból.

“Nagy köszönet minden madridistának a támogatásért! A legjobbat kívánom a Real Madridnak!” – Zárta búcsúzó gondolatmenetét Morata.