Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata elhagyja a Real Madridot – HIVATALOS

Rengeteg pletyka jelent meg az elmúlt hetekben arról, hogy Alvaro Morata melyik klubért hagyja el a királyi gárdát, ám most pont került az ügy végére. A Real Madrid hivatalosan bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Chelsea-vel a spanyol csatár eladásáról. 

161025_morata_1

Forrás: goal.com

Szóba jött már a nyáron az AC Milan, a Manchester United, de végül a Chelsea lett a befutó a 24 éves játékosért. Hivatalos információ még nincs, de egybehangzó sajtóvélemények szerint hatalmas összegért, 80 milló euróért vált klubot, amellyel a legdrágábban eladott spanyol játékos lett a sportág történetében. Morata már elhagyta a Real Madrid Los Angeles-i edzőtáborát, és Londonba utazik, hogy elvégezzék a kötelező orvosi vizsgálatokat. A Chelsea először Romelu Lukakut akarta megszerezni, de miután ő a Manchester Unitedhez igazolt, új csatárt kellett keresniük. Conte állítólag már tavaly meg szerette volna szerezni a spanyolt, de akkor elutasították az ajánlatát.

Morata tavaly nyáron érkezett vissza a Real Madridhoz két év után, majd egy szezont töltött a királyiaknál. Nem volt állandó kezdő, de így is minden sorozatot figyelembe véve 43 tétmeccsen 20 gólt szerzett.