Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Dijk közölte távozni szeretne! – sajtóhír

Újabb fejezetéhez érhet a Van Dijk sztori, ugyanis a Southampton holland válogatott védője közölte a csapat menedzserével távozni szeretne a szentektől.

Virgil-van-Dijk-Liverpool-main

A Southampton 26 esztendős holland válogatott védője Virgil Van Dijk angol sajtóhírek szerint közölte a csapata menedzserével távozni szeretne a Soton együttesétől. A fejlemények tudatában Van Dijk legnagyobb kérője a Liverpool újra kész tárgyalni a holland védőről a szentek vezetőségével. A hírek szerint a vörösök 50 milliót ajánlanak a holland védőért ismételten. A Soton szakvezetője Mauricio Pellegrino is megerősítette a holland védő távozási szándékát, és a Southampton csapatkapitánya társaitól külön gyakorolhatott.

„Virgil nem vehet részt a csapatmunkában, mentálisan ugyanis nincs 100%-os állapotban. Négyszemközt közölte velem, hogy távozni szeretne én pedig csak olyan játékosokra számítok akik kizárólag a Southamptonra koncentrálnak. Így döntöttem ezzel pedig az ügyet lezártam.” – nyilatkozta a szentek mestere Pellegrino

Van Dijk 2015-ben érkeztt a Celtic csapatától a PL-ben szereplő Southamptonhoz 13 millió fontért. A 26 esztendős holland válogatott védő a szenteknél minden sorozatot tekintve 68 mérkőzésen 7 gólt szerzett. A sajtóban korábban napi téma volt Van Dijk klubváltása, azonban a Liverpoolt feljelentette a Southampton az angol szövetségnél. 

A mértékadó transfermarkt portál a holland védő piaci értékét 30 millió euróra taksálja.

A nap legfrisebb átigazolási híreit itt találhatják meg csokorba gyűjtve (KATT)

Kép forrása: skysports.com