Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol tehetséggel erősít a Villarreal! – HIVATALOS

Tehetséges középpályást igazolt a Fran Escribá által irányított együttes. A Villarreal hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Málaga ifjú labdarúgóját, nevezetesen Pablo Fornals-t.

3945850ab8bd6b4c3da4a27794be58ae_L

Pablo Fornlas öt esztendőre szóló szerződést írt alá a Fran Escribá vezette Villarreal csapatával, aki holnap kerül bemutatásra – írja a klub honlapja. Az ifjú középpályás egyébként visszatérő személy az együttes háza táján, hiszen a 2003-2008-ig a “sárga tengeralattjáró” utánpótlásában pallérozódott. Nem mellesleg a Villarreal ingyen szerezte meg a játékjogát, mivel Fornals felbontotta szerződését a Málagával…

Pablo Fornals 2015 nyarán került fel a Málaga legjobbjai közé. Első szezonjában leginkább még kiegészítő embernek számított, az előző idényben viszont kirobbanhatatlan volt a klub kezdőjéből. Minden frontot egybe véve 63 mérkőzésen jutott szóhoz a Málaga színeiben, melyek során 7 alkalommal volt eredményes. Tavaly májusban egyébként bemutatkozhatott a spanyol labdarúgó-válogatottban, a Bosznia-Hercegovina elleni meccsen 7 percnyi lehetőséget kapott. 

Németh Boldizsár