Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: A Juve szoros meccsen gyűrte le a PSG-t! – videóval

A PSG már harmadik meccsét játszotta le ma hajnalban az USA-ban esedékes Bajnokok Nemzetközi Kupájának részeként. A párizsi alakulat egyben másodjára játszott a tornán olasz csapat ellen. Legutóbb a Serie A legutóbbi szezonjának ezüstérmese, az AS Roma volt Emery legénységének ellenfele, ezúttal pedig az elmúlt idény olasz bajnoka, s egyben BL-döntőse, vagyis a Juventus volt a fővárosi klub soros vetélytársa.

International+Champions+Cup+2017+Paris+Saint+Y9XhfRHty0BlMarchisio (balra) volt a Juve sikerének kulcsa, de a szintén a képen látható Pastore is betalált, bár utóbbi gólja csak egy szépségtapaszt ért a PSG számára (forrás: zimbio.com)

A francia fővárosi PSG torinói ellenféllel mérte össze tudását mára virradó hajnalban a Bajnokok Nemzetközi Kupájának részeként az USA-ban. Az olasz bajnoki cím védője, és a legutóbbi BL-döntős Juventus a találkozó félidejének hajrában talált be Higuaín révén Dybala jó kiugratását követően, ezzel sikeresen, 1-0-ra nyerték a Zebrák az első játékrészt. Hiába volt jobb mezőnyben a szünetig a párizsi gárda, és adódott több lehetősége is Emery csapatának, ez eredményre addig nem vezetett.

A fordulásra Dani Alves is pályára lépett, immár a PSG színeiben volt klubja ellen, mellyel nemrég még BL fináléban szerepelt. Teljes sorcsere volt egyébiránt mindkét oldalon, és a gólok is jobban potyogtak a második félidőben.

A szintén csereként pályára lépő Guedes közelről gólt szerezve egalizált Di Maria labdája után már az 53. percben (1-1). Nem volt viszont sokáig egál, Marchisio zseniális lökete akadt be a léc alá kilenc perccel a PSG egyenlítésre után (1-2)! A mérkőzés vége még két gólt viszont tartogatott. A PSG nem adta fel, s a 80. minutumban Pastore fejese landolt a Juve kapujában (2-2), ám a 89. percben mégis a Zebrák javára dőlt el a meccs, amikor Marchisio újra betalált, ekkor tizenegyesből (2-3)! Izgalmas második félidő, egyben végjáték után megszerezte első sikerét az amerikai tornán a Juve. A Zebráknak ehhez két meccs kellett, míg a PSG három találkozó után egy pontnyi lemaradással áll a torinóiak mögött. A párizsi klub ezzel egyben be is fejezte szereplését a tornán, míg a Juve a bajnokságbeli rivális, AS Roma ellen meccsel még majd vasárnap.

BAJNOKOK NEMZETKÖZI KUPÁJA, USA
PSG – Juventus • 2-3 (0-1)
Helyszín: Hard Rock Stadium, Miami • Florida
Gólszerzők: Guedes (53.), Pastore (80.), ill. Higuaín (45.), Marchisio (62.; 89. – büntetőből)

https://youtu.be/PdgdhpMukV4


A tabella állása

IMG_20170727_084112

Nagy Dávid