Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Újból kikapott a Bayern! – videóval

A Bajnokok Nemzetközi Kupájának részeként, a Szingapúrban zajló események ma folytatódtak, egyben ezzel az ázsiai felkészülési meccsek is az európai topcsapatok részvételével. A Bundesliga címvédője, vagyis a Bayern München újból pályán volt, és akárcsak első meccsén, most a harmadikon is kikapott, a Serie A egyik, szintén milánói klubjától!

ICC+Singapore+Bayern+v+FC+Internazionale+NPvyb77RVpwlEder (balra) duplájával verte az Inter a Bayernt! (forrás: zimbio.com)

A Bayern München a Bajnokok Nemzetközi Kupájának kínai megmérettetése után – amikor az AC Milan ellen simán 4-0-ra kikapott! – újból pályán volt, viszont immár Szingapúrban, a versenysorozat ázsiai részének 2. csoportjában, ahol újból egy milánói ellenfél várt ma a bajor klubra. A Bayern az első meccse után javított, és legyőzte a Chelsea-t, ma pedig a müncheni gárda ellenfele nem más volt, mint az Inter csapata.

Úgy tűnt, ma jobban indulhat a Bayern napja az újabb milánói ellenfél ellen, de Ribery löketét a 6. percben fogta Handanovic. Innentől kezdve pedig csak rosszabb lett a német gárda helyzete. Két perc telt el csak a francia próbálkozása után, amikor előnybe került az Inter! A 8. minutumban a Candreva által beívelt labdát Eder fejelte a bajor klub kapujába (0-1)! Eder nem állt le ekkor, hiszen félórához érve ismét gólt szerzett! A 30. percben Eder megintcsak fejjel volt eredményes, ezúttal Perisic nagyszerű beadását követően (0-2)! Három perccel ezután még egy nehéz helyzettel kellett szembenéznie a Bayernnek – Ribery megsérült, helyét pedig Pantovic vette át. A szünetig már több gól nem született, az Inter mindkét kaput találó próbálkozásából gól lett, a Bayern szintén ennyiszer igyekezett betalálni, de a müncheni klub játékosainak ez nem jött össze.

A fordulás után kicsivel Coman igyekezett célba venni az Inter kapuját, de lövését blokkolták a 47. percben. Az 51. percben nem sokon múlott, hogy ne hárommal vezessen az Inter, hiszen Joao Mario szabadrúgása nyomán a kapufát találta el a labda! Innentől kezdve viszont nem adódtak igazán nagy helyzetek a lefújásig, így a Bayern 3 meccsből kettőt vesztett el, és csak egyet nyert meg, míg az Inter most játszotta első találkozóját a kupán, és elég jól kezdett. Utóbbi számára hátra van még egy Chelsea elleni összecsapás, melyről szintén beszámolunk majd!

BAJNOKOK NEMZETKÖZI KUPÁJA, SZINGAPÚR
Bayern München – Internazionale • 0-2 (0-2)
Helyszín: Szingapúr Nemzeti Stadion
Gólszerzők: – , ill. Eder (8., 30)

https://youtu.be/ucUcZ2vIKDQ


A tabella állása az ázsiai tornán (az 1., kínai csoport küzdelmei már lezajlottak)

IMG_20170727_154503

Nagy Dávid