Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla korábbi gólfelelősét vinné a Besiktas! – lapértesülés

A Sevilla korábbi gólfelelősével erősítene a török sztárcsapat. A Marca információi szerint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Besiktas szeretné szerződtetni a Valencia kötelékébe tartozó Alvaro Negredo-t, aki az előző szezont a Middlesbrough-nál töltötte kölcsönben…

Middlesbrough-Negredo

Alvaro Negredo sokáig fényesnek tűnő karrierje az elmúlt 1-2 évben zátonyra futott. A Valenciába és talán a Middlesbrough-ban sem tudta azt a szintet hozni, amit korábban például Sevillában képes volt. Valószínűleg a Besiktas lenne az utolsó esély a számára egy komolyabbnak mondható klub esetében, ahol bizonyíthatná még valós tudását. Jelenlegi állomáshelyéhez, azaz a Valenciához 2019-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 7,5 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Alvaro Negredo nem éppen egy top vagy nevesebb klub színeiben vált gyorsan ismert játékossá. A spanyol támadó már az Almeriában nyújtott teljesítménye miatt sokak figyelmét felhívta magára. A nem éppen az élmezőnyhöz tartozó gárdában két szép szezonja is volt, melynek hála leigazolta a Sevilla. Az andalúziai csapatnál négy szép szezont húzott le, de a legkiemelkedőbb az utolsó volt a részéről. Ennek köszönhetően lecsapott rá a Manchester City, sokáig alapembernek számított, majd idővel kikerült a kezdőből. Ezt követően visszatért a La Ligába, s aláírt a Valenciához.