Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 29.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat! Ez itt a FociClub.hu napi átigazolási összegzője. A nyári transzfer időszak végéig naponta csokorba gyűjtjük a legfontosabb hivatalos transzfereket és átigazolási pletykákat. Cikkünk a 19 és 21 óra közötti időszakban jelenik meg, tartsanak velünk minden nap, és ígérjük nem maradnak le semmiről…

transzossz

Liverpool: A Southampton mindent megtesz azért, hogy megtartsa az egyik legjobb játékosát, Virgil van Dijkot. A labdarúgó már korábban közölte távozási szándékát a klubbal, de a végsőkig küzdenek, hogy megtartsák. A védő iránt továbbra is a legkitartóbb érdeklődő a Liverpool együttese. Részletek itt.

AS Monaco: Francia sajtóértesülések szerint az AS Monaco tárgyalásokat kezdett a Rennes együttesével Adama Diakhaby megszerzéséről. Részletek itt.

Barcelona: A Mundo Deportivo úgy értesült, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona kötelékébe tartozó Rafinha játékjoga iránt három angol sztárcsapat is élénken érdeklődik. Részletekről itt olvashatnak. 

AS Roma: A római együttes továbbra is élénken érdeklődik a Leicester algériai játékosa Riyad Mahrez iránt, akivel a Liverpoolba távozó Mohamed Salah-t szeretnék pótolni. Az angol gárda azonban továbbra sem szeretn megvállni játékosától. Részletekről itt olvashatnak.

Everton: Angol sajtóhírek szerint a Premier League két liverpooli gárdája az FC Liverpool és az Everton is szívesen szerződtetné a Werder Bremen és a német válogatott támadóját Max Krusét. Részletek itt.

Fenerbahce: Török sajtóhírek szerint Robin Van Persie 13 év után visszatérhet Hollandiába a Feyenoord együtteséhez. Van Persie jelenleg a török Fener együttesét erősíti.

AS Roma: Kostas Manolas ügye sokáig húzodott, és már úgy tűnt, hogy el fogja hagyni az AS Roma együttesét. A sportigazgató azonban kijelentette azt, hogy a jövőben is számítanak a védő munkájára az örök városban, így a klubváltás idén nyáron el fog maradni. Bővebben itt.