Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fölényes Man.City győzelem – videóval

Lejátszotta utolsó tengerentúli mérkőzését A Manchester City és a Tottenham. A két Premier League gárda egymás ellen lépett pályára Nashville-ben. Pep Guardiola csapata magabiztos győzelmet aratott. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 07. 30. 93525

Egy rögzített szituációt követő zseniális fejessel szerzett vezetést a City, a védelemből feljövő Stones helyezkedett remekül, s jól olvasta a labda útját. Guardiola csapata sokkal veszélyesebb volt a kapura, a támadószekció tagjai kétszer is a kapufát forgácsolták. Végül a hajrára fordulva Sterling kapott remek kiugratást, s egy az egyben a kapussal szemben ütemtelenül helyezte a labdát a jobb alsó sarokba. A Tottenham nem tudott reagálni, a végeredményt pedig a cserekén beálló Diaz hozta. A hosszabbításban igazi tűzijáték alakult ki a Spurs kapuja előtt, a sokadik kipattanót pedig sikerült értékesíteni.

A City tengerentúli sorozata két győzelmet és egy vereséget hozott, a Real Madrid fölényes legyőzése mellett a városi rivális Manchester United ellen nem ment a gólszerzés.

Manchester City – Tottenham 3:0 (1:0)
G: Stones (10.), Sterling (72.), Diaz (90+1.), ill.

Manchester City: Ederson (Muric 79.) – Kompany (Mangala 59.), Stones (Adarabioyo 74.), Otamendi – Walker (Duhaney 75.), De Bruyne (Nasri 59.), Fernandinho (Yaya Toure 60.), David Silva (Foden 59.), Danilo (Sane 74.) – Gabriel Jesus (Agüero 60.), Sterling (Diaz 79.). Vezetőedző: P. Guardiola

Tottenham: Lloris (Vorm 46.) – Davies, Verthongen (Wimmer 70.), Alderweireld – Winks (Oakley-Boothe 71.), Dembele (N’Koudou 54.), Alli (Janssen 70.), Dier, Trippier (Walker-Peters 79.) – Eriksen, Kane. Vezetőedző: M. Pochettino

Íme a mérkőzés összefoglalója