Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Man.City kipingálta a Real Madridot! – videóval

Európai idő szerint az éj leple alatt folytatódott a Bajnokok Nemzetközi Tornájának küzdelemsorozata, avagy a Juventus a PSG-t verte, míg a Barcelona Neymar góljával pipálta ki a Juve után a Manchester Unitedet. Mindeközben Pep Guardiola legénysége egy négyest gurított a BL-győztes Real Madridnak. Persze mindebből sok következtetést még nem vonhatunk le, ezek csak felkészülési meccsek.

20264713_1516073581792970_7869453498923132290_n

Az egyik oldalon Isco, a másikon pedig Agüero tornáztatta meg a gólvonalon sertepertélő hálóőröket. Továbbá egy Casemiro feje s és két Benzema lövés és más semmi, ha az első játékrész fontosabb momentumait nézzük. A gólgyártás a második felvonásra maradt, madridi részről pedig nem volt benne sok köszönet. Egy szögletet követő fejes utáni kipattanóra előbb Otamendi  csapott le és lőtt közelről a hálóba, majd a szünetben Agüerot váltó Sterling előbb a kapufa mellett lőtt el egy labdát éles szögből.  Alig egy perccel később újfent Sterling kapott remek kiugratást, ezúttal viszont a rövidet választva a hálóba lőtt. A City nem kegyelmezett, a 67. percben Nasri kevergetett a szélen, majd laposan belőtt labdája Stonest találta meg, aki szintén kaput talált, Casilla pedig hiába ugrott, a labdát nem érte el. A hajrára fordulva aztán a negyedik gólját is meglőtte Guardiola csapata, Diaz látványosan lőtte ki a jobb felső sarkot. Arról, hogy ne legyen nulla a vége madridi részről, Arnaiz Oscar gondoskodott. jól vette észre, hogy a csereként beálló Grimshaw kicsit kint áll, és egy szépen kivitelezett lövéssel szépített.

Manchester City – Real Madrid 4:1 (0:0)
G: Otamendi (52.), Sterling 59.), Stones (67.), Diaz (82.), ill. Arnaiz Oscar (90.)

Manchester City: Ederson (Grimshaw 80.) – Otamendi (Adarabioya 80.), Kompany (Mangala 46.), Stones – Walker (Duhaney 70.), De Bruyne (Zinchenko 69.), Yaya Toure (P. Roberts 80.), Foden (Nasri 46.), Danilo (Sane 80.) – Gabriel Jesus (Diaz 69.), Agüero (Sterling 46.). Vezetőedző: Pep Guardiola

Real Madrid: Navas (Casilla 46.) – Marcelo (Hakimi 62.), Nacho (Asensio 62.), Varane (Vallejo 62.), Carvajal (Tejero 62.) – Kovacic (Lucas 62.), Casemiro (T. Hernandez 62.), Modric (Arnaiz Oscar 62.)- Benzema (Mayoral 62.), Isco (Ceballos 62.), Bale (Llorrente 61.). Vezetőedző: Zinedine Zidane

A tíz napos küzdelemsorozata keretein belül 14 európai sztárcsapat játszik egymás ellen összesen 20 mérkőzést. Hamarosan következik egy El Clásico, melyet Miamiban rendeznek meg. Teljes menetrendét és meccsnaptárért KATT!

Íme a mérkőzés összefoglalója