Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar gól és újabb Barca győzelem – videóval

Európai idő szerint az éj leple alatt folytatódott a Bajnokok Nemzetközi Tornájának küzdelemsorozata, avagy a Juventus a PSG-t verte, míg Pep Guardiola csapata a Manchester City szó szerint kipingálta a Real Madridot. Mindeközben Neymar vezérletével és góljával a Barcelona legyőzte a Manchester Unitedet. Persze mindebből sok következtetést még nem vonhatunk le, ezek csak felkészülési meccsek.

20375832_1794156137279727_1880894369024323900_n

Egy Neymar lövéssel és egy De Gea védéssel indult a találkozó, majd Messi és Suarez is megtornáztatta a spanyol hálóőrt, és még csak a 6. percben járt a mérkőzés. Nemsokkal később egy újabb Messi lövést jegyezhettünk fel, mely csak centikkel haladt el a bal kapufa külső éle mellett. A Barca nagyon bekezdett, a túloldalon pedig Pogba tesztelte egy távoli bombával Cilessent. A katalánok beszorultak, miközben a United pillanatait élhették át a szurkolók, a holland hálóőr viszont lehúzta a rolót. Igen eseménydúsan indult a találkozó, mely a 31. percben csúcsosodott egy Neymar találattal, mely mint később kiderült győzelmet is jelentett. Messi szabadrúgással riogatta az angolok szurkolóit, Suarez pedig kis híján félollóból talált a kapuba. A félidőben mindkét csapat gyakorlatilag teljesen kicserélődött. Ekkor megszűnt a Barca dominanciája, mely jelzésértékű is lehet a cserepaddal szemben, avagy az a két lövés melyet elengedtek az első játékrész tűzijátékával szemben, gyakorlatilag semmi volt. A United némileg aktívabb volt, ám egyenlíteni nem tudott. Előző meccsén a Barca a Juventust győzte le, arról a meccsről ITT olvashatsz. 

FC Barcelona – Manchester United 1:0 (1:0)
G: Neymar (31.), ill.

Barcelona: Cilessen – Semedo (Vidal 46.), Mascherano (Pique 46.), Umtiti (Vermaelen 46.), Alba (Digne 46.) – Rakitic (D. Suarez 46. (Samper 85.)) , Busquets (S. Roberto 46.), Alena (Iniesta 46.) – Messi (Turan 46.), Neymar (El Haddadi 46.), Suarez (Paco 46.). Vezetőedző: E. Valverde

Manchester United: De Gea (Romero 46.) – Blind (Darmian 46.), Smalling (Jones 46.), Lindelof (Bailly 46.), Valencia (Tuanzene 84.) – Lingard (Martial 62.), Carrick (Fellaini 46.), Pogba – Rashford, Mkhitaryan (Pereira 62.), Lukaku. Vezetőedző: J. Mourinho

A tíz napos küzdelemsorozata keretein belül 14 európai sztárcsapat játszik egymás ellen összesen 20 mérkőzést. Hamarosan következik egy El Clásico, melyet Miamiban rendeznek meg. Teljes menetrendét és meccsnaptárért KATT!

Íme a mérkőzés összefoglalója