Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-selejtező: Minden jegy elkelt a portugálok ellen

Közleményben adott tájékoztatást a jegyértékesítésről az MLSZ, amely jelezte, a lettek ellen a héten indul a tikettek árusítása.

hun

Tömött lelátók előtt játszhat a magyar válogatott az Európa-bajnok ellen. – fotó: blikk.hu

Minden bizonnyal telt ház fogadja az Európa-bajnok Portugáliát szeptember 3-án a Groupama Arénában. Elsőként a Szurkolói Klub tagjai juthattak jegyhez, akiknek elég volt három és fél óra, hogy elkapkodják a belépőket, majd hétfőn délelőtt tíz órakor mindenki más beszerezhette a jegyeket, délután kettőkor már le is zárult az értékesítés, merthogy addigra mind a hatezer belépő gazdára talált. Nevezhetjük ezt megelőlegezett bizalomnak, de úgy is tekinthetjük, hogy az Eb-győztesre kíváncsiak az emberek. Ne feledjük azonban, hogy az elmúlt években visszaköltözött a labdarúgók iránti szeretet a lelátókra, ha a válogatottról volt/van szó. Ezen még az andorrai fiaskó sem változtathat, bár fájó pont volt a tavasz eleji botlás. Kapott is hideget-meleget a kapitány a válogatási elvei miatt. Most itt az esély, hogy valamit visszaállítson a renoméjából Bernd Storck. Előbb augusztus 31-én a lettek, majd négy nappal később Portugália ellen. „A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása vasárnap délelőtt megkezdődött a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy 3.5 óra alatt el is fogytak az első körben piacra kerülő belépők. A jegyárusítás hétfőn 10.00 órakor indult újra, ekkor a rendelkezésre álló mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt. A jegyek négy óra alatt gazdára találtak, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek, ezért már csak a VIP-belépőket lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A VIP-jegyek vásárlásánál élnek a Szurkolói Klub- tagok kedvezményei, így ők minimum 15, maximum 25 százalékkal olcsóbban juthatnak ezekhez a belépőkhöz – fogalmaz a szövetség által kiadott közlemény. – A meccsjegy.mlsz.hu a szokásosnál nagyobb terhelésnek volt kitéve a jegyvásárlás óráiban, sokaknak várniuk kellett a kiszolgálására. Köszönjük a jegyvásárlók türelmét, és azon szurkolók megértését, akik végül az óriási érdeklődés miatt nem jutottak belépőhöz.

A lettek elleni, augusztus 31-i találkozóra a héten indul az értékesítés: a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.”

Aligha kérdéses, hogy azok a belépők is gyorsan gazdára lelnek, így minkét mérkőzést 22 ezer szurkoló előtt játszhatja nemzeti együttesünk.

A mieink programja ősszel:
augusztus 31., csütörtök
Magyarország – Lettország

szeptember 3., vasárnap
Magyarország – Portugália

október 7., szombat
Svájc – Magyarország

október 10., kedd
Magyarország – Feröer-szigetek

A csoport állása:

vb-sel

Gavalovits Sándor