Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Nyert a United a Real Madrid elleni meccs előtt – videóval

Újabb felkészülési mérkőzése volt a Manchester Unitednak, akiknek már a jövő héten, augusztus 8-án jelenése lesz a szezon első tétmeccsén, a Real Madrid elleni európai Szuperkupa mérkőzésen. A mostani ellenfél az olasz Sampdiria csapata volt, akik nem könnyítették meg az angolok dolgát, de végül alulmaradtak. 

1501704889391_lc_galleryImage_DUBLIN_IRELAND_AUGUST_02_

Forrás: dailymail.co.uk

Nagyon hamar, már a 10. percben megszerezte a vezetést az MU Mkhitaryan góljával egy nagyon szép kontra végén. A Sampdoriának is megvoltak a maga helyzetei, ki tudták használni a védelem hibáit, de a befejezések pontatlanok voltak. Azért a United is veszélyes volt a kapura, főleg Lukaku és Mkhitaryan révén, ám az első félidőben nem tudták növelni az előnyüket.

A második félidő nagyon hasonlított az elsőre, egy-két Sampdoria helyzet és több manchesteri támadás jellemezte, igaz az olasz csapat valamivel pontosabb volt a befejezések terén, mivel a 63. percben sikerült kiegyenlíteniük Praet találatával, aki kihasználta Smalling védelmi hibáját. A gól után felélénkült a Sampdoria, és egyre több hibával játszott az MU, mégis az angolok nevethettek a végén. A 81. percben Mata juttatta előnyhöz csapatát egy nagyon szép góllal körülbelül 16 méterről. Az eredmény már nem változott a lefújásig, a United pedig megnyerte a felkészülési mérkőzést.


Manchester United – Sampdoria: 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Mkhitaryan (10.), Mata (81.) ill. Praet (63.)
Sárga: Blind (8.) ill. Torreira (73.)
Kiállítás: – ill. –