Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyönyörű mezzel ünnepel Anglia egyik legöregebb klubja – KÉPEK

Bár túl sok trófeát nem sikerült hosszúra nyúlt történelme során begyűjtenie a Sheffield Wednesday csapatának, a kora miatt mégis az egyik legpatinásabb egyesületéről beszélhetünk a Baglyok esetében.

Ugyan utoljára még 2000-ben szerepelt a Premier League-ben, azóta is rengeteg szurkolóval dicsekedhetnek a Sheffield-i kékek. Az idén 150. születésnapját ünneplő klub tavasszal közel állt a bravúrhoz, hogy kiharcolja az első osztályba jutást, ám végül a rájátszásban nem járt sikerrel. Bár már a play-off is szédítő magasság a Wednesday számára, tekintve, hogy az elmúlt években, évtizedek jobbára a liftezésről szóltak a Championship és a League One között.

A klub tehát idén egy nagyon is régi időket (konkrétan a 60-as éveket) idéző hazai mezben fog pályára lépni a második vonal 2017-18-as szezonjában. A gyártó egyébként a meglehetősen ismeretlen Elev8 nevű cég, de muszáj elismerni, hogy egy ilyen galléros-gombos megoldásban csak egyetlen célja lehet a Sheffield Wednesday-nek: feljutás kiharcolása a Premier League-be.

New-SWFC-Kit-2017-2018 Elev8-Sheffield-Wednesday-Shirt-17-18

Nem mellékes információ, hogy a Sky Bet Championship új szezonja holnap este indul, és tart egészen negyvenhat kőkemény fordulón át, amelyről természetesen itt a fociclub.hu-n is rendszeresen tájékozódhatnak Kedves Olvasóink.

Championship – 1. forduló
Notthingham Forrest – Millwall
Sunderland – Derby County
Bristol City – Barnsley
Burton – Cardiff City
Fulham – Norwich City
Ipswich Town – Birmingham City
Preston North End – Sheffield Wednesday
Queens Park Rangers – Reading
Sheffield United – Bredtford
Wolverhampton Wanderers – Middlesbrough
Aston Villa – Hull City

Balogh József