Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Hamarosan bejelenthetik Coutinho érkezését! – Sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint az FC Barcelonánál rövid időn belül véglegesíthetik a liverpooli Philippe Coutinho szerződtetését.

(Kép: as.com)

Úgy tűnik, hogy a Barca első számú jelöltje a PSG-hez távozó Neymar helyére mégiscsak Philippe Coutinho! Egyre több forrás számol be ugyanis arról, hogy a katalánok hamarosan bejelenthetik a 25 esztendős brazil szerződtetését.

Az ESPN például egyenesen odáig ment, hogy az elkövetkezendő napokban, sőt akár órákban is megtörténhet a nagy bejelentés.
Az angol Sky Sports internetes kiadásán is hasonlót olvasni, mégpedig azt, hogy Coutinho a személyes feltéteket illetően mindenben megegyezett a Barcával, így már csak a két klubnak kell közös megegyezésre jutnia. A szigetországi média szerint egyébként a Barca 100 millió eurót is hajlandó lesz letenni az asztalra a brazil karmesterért.

Mindehhez, ha hozzávesszük, hogy a spanyol futball szakértője, Guillem Balague is azt jósolja, hogy Coutinho rövidesen a Barca játékosa lesz, akkor a Liverpool szurkolói valóban elkezdhetnek aggódni. Ugyanakkor a szakíró hozzáteszi, hogy a ‘Pool továbbra is ragaszkodik ahhoz az állásponthoz, hogy Coutinho nem eladó!

Érdekesség, hogy mind az ESPN, mind pedig a Sky Sports megemlíti még azt is, hogy a korábbi Inter-játékos, már közölte a liverpooli vezetőkkel, hogy Barcelonába szeretne szerződni, így a “vörösök” már ki is nézték maguknak a West Ham-es Manuel Lanzinit.