Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel az Everton új igazolása

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk az Everton gőzerővel próbálja leigazolni a Swansea játékmesterét Gylfi Sigurdssont, ami Ronald Koeman menedzser elmondása szerint egyre közelebb van. 

gylfi-sigurdsson-united

A liverpooli kékek edzője elismerte, hogy közel az üzlet lezárása, azonban egyelőre még várni kell a bejelentéssel, de nem csak az izlandi fog érkezni, ha rajta múlik:

“Mindenki tudja, hogy még 3 játékost szeretnénk igazolni. Egy belső védőt, egy balszélső védőt, aki akár még a középpályán is bevethető és egy támadó szellemű játékost. Mindenképpen olyanokat, akik sokat segíthetnek a csapatunkon.”

“Közel állunk hozzá is (Sigurdsson), de most várnunk kell, mivel még az üzlet nincs teljesen letudva.”

Ezen a nyáron nem tétlenkedik az Everton, olyannyira, hogy  Michael Keane, Davy Klaassen, Jordan Pickford, Sandro Ramirez és Wayne Rooney személyében már 5 új érkező volt, amennyiben azonban ténylegesen a csapathoz kerül még 3 játékos, úgy ez a szám már 8-ra fog nőni, ami óriási.

Kérdés, hogy tudnak összeszokni a régi motorosokkal.

Sok idejük nincs, ugyanis az Everton szombaton kezdi meg a 2017-2018-as Premier Leauge kiírását, méghozzá hazai pályán a Stoke Cityt fogadják.