Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: honfitársát hozná Madridba Simeone! – Sajtóhír

Annak ellenére, hogy az Atlético Madrid 2018 január 1-jéig nem regisztrálhat új játékost keretében, Diego Simeone továbbra is erősítéseken töri a fejét. Az új kiszemelt abszolút a jövő embere lenne! 

(Kép: as.com)

A madridi székhelyű AS című sportnapilap beszámolója szerint Diego Simeone külön kérésére érkezhet az Atléticohoz a fiatal argentin tehetség, Lautaro Martinez. Simeone mester állítólag nagy rajongója a Jorge Sampaoli által már az argentin felnőtt válogatott edzőtáborába is meghívott fiatal tehetségnek, akinek kivásárlási árát Martinez jelenlegi klubja, a Racing Club 12 millió dollárban határozta meg.

Az AS szerint az Atlético bármikor kész kifizetni a kivásárlási árat, és egy évre vissza is kölcsönözné a futballistát a Racinghoz. A transzfer valószínűségét növeli, hogy a 19 esztendős támadó ügynöke, Rolando Zárate jelenleg Madridban tartózkodik, és képviseltje Atléticos-szerződéséről tárgyal.

Ahogy az AS is említi, a üzletet nagy valószínűség szerint megkötik a felek, ám nehézséget egyértelműen okozhat, hogy a fiatal csatár játékjogának 80%-a a Racing, 20%-a pedig a nevelőegyesület, a Liniers de Bahía Blanca tulajdonában van; nem is beszélve arról, hogy a matracosok január 1-ig az érvényben lévő FIFA-eltiltás miatt nem regisztrálhatnak új játékost.