Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Rómába mehet a szélső! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az AS Roma közel áll ahhoz, hogy több játéklehetőséget kínálva, megszerezze az FC Barcelona saját nevelésű szélsőjét, Munir El Haddadit.

(Kép: as.com)

A Chapecoense ellen mengynert Joan Gamper kupán Munir El Haddadi elképzelhető, hogy utolsó mérkőzését játszotta a Barca színeiben. A legutóbbi szezont a Valenciánál töltő 21 esztendős szélsőért ugyanis komoly érdeklődést mutat az AS Roma.

A “farkasok” megkeresését már a játékos ügynöke is elismerte: “Az AS Roma egy top klub, egy olyan együttes, amely Munir számára is vonzó. Zajlanak a tárgyalások, de többet nem mondhatok, hiszen minden megállapodás a két klubra tartozik!” – idézi Muni képviselőjét az AS című spanyol sportnapilap.

A Barca saját nevelésű játékosa számára mindenképpen jót tenne egy váltás, hiszen Munir nem kimondottan szerepel Ernesto Valverde terveiben, az újjáépülő Románál pedig megtalálhatná számításait. Az AS beszámolói a lehetséges szerződés hosszáról, illetve milyenségéről még nem írnak, csupán azt említik, hogy napokon belül eldőlhet Munir sorsa!