Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool hivatalos közleményt adott ki Coutinho ügyében

A Liverpool hivatalosan is lezárta a hetek óta tartó Coutinho-sagát, miután hivatalos közleményen keresztül foglalt állást az ügyben. 

hd-phil-coutinho_1ajdrvv2s314w1r78vteojzo35

Forrás: goal.com

A Liverpool pontot tett Coutinho ügyének végére. A hírek szerint a Barcelona a Neymar távozása utáni űrt szerette volna a szintén brazil játékossal kitölteni. Ezért a katalán klub képviselői állítólag Angliába is elutaztak, majd a napokban már attól volt hangos a sportsajtó, hogy csak órák kérdése, és bejelentik a spanyol csapatnál Coutinhót. Tegnap viszont már arról cikkeztek, hogy a Liverpool elutasította a Barcelona ajánlatát, és ahogy azt már Klopp többször is megtette, elmondták, hogy a brazil nem eladó. Most maga a klub is megerősítette ezt hivatalos közlemény formájában:

“A célunk az, hogy tisztázzuk játékosunk, Philippe Coutinho esetleges eligazolásával kapcsolatos híreket. A klub végleges álláspontja szerint egyetlen ajánlatot sem fogunk meghallgatni Philippe-ért, aki a nyári átigazolási időszak végén is a Liverpool FC játékosa lesz.”

Coutinho tehát nem fogja elhagyni Angliát, legalábbis az új szezont mindenképpen a Liverpoolnál kezdi meg. Igaz, a holnapi Watford elleni első bajnoki találkozót sérülés miatt ki kell hagynia