Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: célkeresztben a Napoli ásza! – lapértesülés

A Coutinho féle átigazolási ügy is már hosszú hetek, sőt inkább hónapok óta húzódik. Valamelyik nap úgy fest, hogy hamarosan bejelenti a transzfert a Barcelona, míg másnap pedig a Liverpool egy újabb több mint 100 milliós ajánlatot utasított vissza. Ebből kifolyólag jó néhány lehetséges utódot is felvonultattak már a brazil esetlegesen megüresedő helyére. A legfrissebb hírek szerint amennyiben Coutinho távozik, a Napoli ásza érkezhet a helyére…

timthumb

A Daily Mirror úgy értesült, hogy a Jürgen Klopp által irányított Liverpool 60 millió fontos ajánlatot készül tenni Lorenzo Insigne játékjogáért cserébe, amennyiben Coutinho valóban távozik idén nyáron. Az olasz támadó egyébként áprilisban írt alá egy új, 2022 nyaráig szóló szerződést a nápolyi alakulattal.

Lorenzo Insigne remek teljesítményt nyújtott az előző kiírás folyamán, hiszen rengeteg találatot és gólpasszt jegyzett a válogatott támadó a Napoli színeiben. A 2016/2017-es idényben minden frontot egybe véve 49 találkozón lépett pályára, melyek során 20 alkalommal volt eredményes illetve 12 gólpasszt osztott ki társai között. 

Németh Boldizsár