Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Championship: Ez történt a hétvégén – fordulóösszegző

Ahogy arról a múlthéten már beszámoltunk megkezdődött az angliai Championship csörtéje is a másodosztály bajnoki címéjért, valamint a PL-be jutásért. A hétvégén már a második fordulót rendezték a szigetországban. Nézzük mit hozott nekünk az újabb forduló.

cs

A találkozók zömét szombaton rendezték és lehet mondani, hogy most nem volt gólokban és színvonalban sem hiány. A 11 találkozón 30 találat esett, ám nem csak a hálók zörgetésében jeleskedtek a csapatok, hanem a csontokéban is, olyannyira, hogy 4 piros is villant szombaton.

A legfordulatosabb és legtöbb találatot hozó találkozót a Brentford és a Nottingham csapata vívta, ahol a vendége 3-4-re tudtak diadalmaskodni a parádés napot kifogó Andreas Bouchalakis vezetésével.

A tavalyi PL-es Middlesbrough is megszerezte első győzelmét a másodosztályban, ők a Sheffield Uintedet győzték le nagy csatában.

A szintén kieső Hull City is erődemonstrációt tartott, a “Tigrisek” a Burtont léptették le 4-1-re, Abel Hernandez mesterhármasával, aki ellenállhatatlanul játszott. Hozzátartozik a történethez, hogy a vendégek a 38. perctől kezdve emberhátrányban játszottak.

A vasárnapi játéknapon a Sunderland látogatott a Norwichhez. Ez a találkozó pár évvel ezelőtt egy hamisítatlan PL kieséi rangadó lehetett volna, ám itt mindkét csapat az esélyesek között van számon tartva. A találkozót a “Fekete Macskák” viszonylag simán 3-1-re nyerték, Grabban vezetésével, aki a duplája mellett még egy öngólt is felíratott magának, így tényleg minden róla szólt a találkozón. ű

Négy csapat mindössze 100%-os és a 24-es mezőnyből még 10 veretlen, tehát mondhatjuk, hogy a szokásos mederbe “folyik” az angol másodosztályú bajnokság.

Eredmények:

champ-results-md2

Íme a bajnokság aktuális állása 

cstab2

Góllövőlista az 2. forduló után

csgól2

Képek forrása: www.eredmenyek.com , www.efl.com