Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester Citytől erősítene az Inter

A Serie A-ban szereplő Inter Premier League top csapattól igazolni, méghozzá a Manchester Citytől. Olyannyira, hogy az “A” és a “B-terv” is a manchesteri kékektől érkezhet. 

570411a1e612a_mangala

A hírek szerint az olasz csapat hátvédje Jeison Murillo, hamarosan távozhat a milánói kék feketéktől, így az ő pótlásán dolgozik keményen Luciano Spalletti csapata. Ennek köszönhető, hogy egyből két Manchester City peremember is a radarra került.

A legfőbb kiszemelt Eliaquim Mangala, aki továbbra sem tudja megvetni a lábát Pep Guardiolanál, így könnyen lehet, hogy a tavalyi kölcsönben töltött időszak után végleg távozhat a hátvéd. Értesülések szerint 15 millió euró környéki ajánlatra már rábólintanának az Etihadban.

Ha esetleg az ő leigazolása a kútba esne és ha már Manchesterben járnak az Inter képviselői, akkor megpróbálják Mangala csapattársa felé venni az irányt. Ő pedig nem más mint belga Jason Denayer. A 22 éves hátvéd sem tudta eddig beverekedni magát a City első csapatában, ennek köszönhetően is folyamatosan kölcsönbe van/volt adva. Ám az olasz csapatnál rá vagy Mangalara is kulcs szerep várna a védelem tengelyében.

Denayer ára lényegesen alacsonyabb mint a franciáé, őt már 4 millió euró környékén meg lehetne szerezni.