Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: A klub a Chelsea hívására vár Diego Costa kapcsán!

Az Atlético Madridnál különösebben nem örülhetnek annak, hogy holtpontra jutott Diego Costa távozásának ügye a Chelsea együttesénél!

(Kép: as.com)

A spanyol válogatott támadóra köztudottan nem tartanak igényt Londonban, ugyanakkor bő két héttel az átigazolási ablak bezárása előtt még mindig nem beszélhetünk konkrétumokról a 28 esztendős csatár jövőjével kapcsolatosan. Egy biztos, Diego Costa az Atlético Madridot választaná! A madridiak pedig attól függetlenül, hogy nem regisztrálhatnak új játékost a nyáron, a Chelsea döntésére várnak, hogy valamilyen úton-módon visszaigazolják a spanyol fővárosba Diego Costát.

A Costa-transzfer kapcsán legújabban az AS című sportnapilap számolt be arról, hogy az Atléticónál már előkészítettek mindent a csatár fogadására, aki legrosszabb esetben fél évig edzésekre kellene hogy jelentkezzen Madridban, majd január 1-jével csatlakozna Diego Simeone keretéhez.

Az AS arról is beszámol, hogy a “matracosok” kezdhetnek aggódni, hiszen nem fogják tudni döntően befolyásolni a Chelsea döntését. Az Atlético ellen szól az is, hogy Diego Costa és a Chelsea álláspontjai távolodni látszanak, miután a hírek szerint a játékos megtagadta a klub azon kérését, hogy kezdje el az edzéseket a tartalékok között – Hosszú két hét vár az érintettekre!