Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca szélsőjét vinné a Monaco! – lapértesülés

A Mundo Deportivo információi szerint a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco szeretné leigazolni a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona kötelékébe tartozó Arda Turan-t. 

thumb

A Liverpool állítólag komolyan érdeklődik Thomas Lemar játékjoga iránt. Jürgen Klopp csapata sorozatosan bombázza nagyobbnál-nagyobb ajánlatokkal a Monacót annak érdekében, hogy szerződtesse a tehetséges szélsőt. Legfrissebb hírek szerint a “vörösök” a temérdek pénz mellé Divock Origi-t is készek lennének oda adni érte. Ebből kifolyólag könnyen lehet, hogy Arda Turan adott esetben az ő helyére érkezhet, már amennyiben a hercegségiek valóban érdeklődnek iránta. 

Arda Turan 2015 nyarán az Atletico Madridot hagyta el a Barcelona kedvéért. A “matracosoknál” remekül futballozó török szélső nem tudta beverekedni magát a Barca kezdőjébe, ráadásul a hírek szerint a katalán klub kész túladni rajta. A Barcelona színeiben 55 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 15 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár