Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg leigazolta Kleinheisler Lászlót az Asztana – hivatalos

A Werder Bremen eladta magyar futballistáját, Kleinheisler Lászlót az Asztanának, írja az MTI.  A magyar válogatott játékos kölcsönben szerepelt a kazah együttesnél.

17588280_1061334_3cd7199db8a39e56db4fe9cccc80e163_wm

A 23 éves magyar válogatott középpályás június vége óta kölcsönben szerepelt az Európa-ligában is érdekelt kazah klubnál, amely tíz tétmeccs után érvényesítette opciós jogát, s végleg megvásárolta őt 500 ezer euróért és 2018 nyaráig írt alá a kazah bajnokhoz. – közölte a Deichstube.de című portállal Frank Baumann, a Werder Bremen sportigazgatója.

Kleinheisler jelenleg sérüléssel bajlódik, így nem tudott csatlakozni a  Lettország és Portugália ellen vb-selejtezőket játszó magyar válogatotthoz. A magyar válogatott játékosa komoly hibát vétett a Celtic elleni BL-selejtezőben, ennek ellenére végleg leigazolt a kazah együttes. A 23 esztendős középpályás korábban megfordult a Puskás Akadémia, Videoton, Darmstadt, Werder Bremen és Ferencváros együttesében is.

Az Asztana végül búcsúzott a Bajnokok Ligájában, így pedig az Európa-liga csoporkörében folytatják, ahol aa spanyol Villareallal, az izraeli Makkabi Tel-Avivval és a cseh Slavia Prahával kerültek egy csoportba.

A nap legfontosabb átigazolási híreit egy csokorba gyűjtve itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: index.hu