Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Követheti Kantét a Leicester középpályása a Chelsea-be! – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint a Leicester City középpályása Danny Drinkwater átigazolási kérelmet nyújtott be, hogy tárgyalhasson a címvédő Chelsea együttesével.

Danny_Drinkwater_of_Leicester_City-xlarge_trans++sfOCuR7AN27npnm9MstSEK23uvylytulP7WgXgtbqjk

Angol sajtóhírek szerint Danny Drinkwater, a Premier League-ben szereplő Leicester City válogatott labdarúgója arra kérte klubját, engedje el a címvédő Chelsea-hez. A londoni kékek a hírek szerint 25 millió fontért szeretnék szerződtetni a “rókák” középpályását aki követheti a tavaly Londonba szerződő N’Golo Kantét. A bökkenő azonban az, hogy a Leicester vezetősége nem akarja elengedni a 27 esztendős angol válogatott középpályást.

Drinkwater 2012 óta erősíti a Leicester City gárdáját és ezalatt 218 mérkőzésen lépett pályára a ”rókák” színeiben és 14 alkalommal volt eredményes. A rutinos középpályás korábban megfordult kölcsönben a Barnsley, Watford, Cardiff City és Huddersfiel Town együttesében is.

A 27 esztendős középpályás szerződése eredetileg 2021-ig érvényes a Leicester City együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 9 millió euróra taksálja.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Kép forrása: skysports.com

O.G.