Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nani a Serie A-ban köthet ki! – sajtóhír

Az általában mindig jól értesült olasz úriember, azaz Gianluca Di Marzio saját weboldalán arról ír, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia kötelékébe tartozó Nani-t a Simone Inzaghi által irányított Lazio szeretné szerződtetni…

809eb8d52c0e8a83f4a0d730f6677507

Mint ismert, a Lazio szenegáli tehetsége, Keita Baldé az AS Monacóhoz igazolt (Bővebben ITT). Nos, az olasz fővárosi klub szeretné betölteni megüresedett helyét, s állítólag az első számú célpont a Valenciát erősítő Nani. A “denevérekhez” 2019-ig köti szerződés egyébként, a transfermarkt pedig 10 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.

Nani a Sporting Lisszabon színeiben lett profi labdarúgóvá, de igazán ismertté a Manchester United tagjaként vált. A manchesteri gárdánál kezdett egyre jobb és jobb lenni az évek során, ám talán amikor igazán felérhetett volna játékát tekintve a csúcsra, arra több komolyabb sérülést is összeszedett. Az elmúlt években visszatért a Sportinghoz, megjárta a Fenerbahcét, majd onnan igazolt a Valenciához. 

Németh Boldizsár