Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem áll le a Felcsút, horvát válogatott csatár érkezett

Tovább folytatja a játékoskeretének megerősítését a felcsúti Puskás Akadémia. Az NB I-es újonc a nyáron alapos vérátömlesztésen ment keresztül, Antonio Perosevic már a harmadik horvát focista aki aláírt hozzájuk.

Antonio_Perosecic-5Aláírta szerződését a horvát csatár (pfla.hu)

Mészáros Lőrinc horvát csapatától az NK Osijektől érkezett a center, aki már a horvát válogatottban is szerepelt korábban. Három éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával. A támadó Splitben született 1992 március 6-án. A horvát U18-as válogatottban hétszer, az U20-as válogatottban hatszor, a felnőtt nemzeti tizenegyben pedig kétszer lépett pályára. Az NK Osijek felnőtt csapatában 2009-ben debütált, azóta 124 mérkőzésen 32 gólt szerzett.

„Nem ismeretlen terep számomra a Puskás Akadémia, hiszen februárban már játszottunk egy edzőmeccset a Pancho Arénában. Profi körülmények között folyik itt a munka, remek csapat kezd kialakulni, így természetesen örömmel jöttem. A keretből már volt alkalmam megismerkedni a honfitársaimmal, közülük Josip Knezevic jó barátom, Eszéken sokáig játszottunk együtt. Ami a terveimet illeti, nagyon szeretnék bizonyítani és a csapat alapemberévé válni.” nyilatkozta a pfla.hu-nak az új igazolás.

Perosevic a harmadik horvát focista aki a nyáron érkezett Felcsútra, hiszen korábban a szintén Eszékről jövő Knezevic mellett Ivor Horvát is a Puskás játékosa lett. S ha azt vesszük, hogy Bacelic-Grgric is már a Pancho Arénában rúgja a bőrt, lassan több horvát focista lesz Felcsúton, mint akadémista.

Endrődi Dávid