Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ajánlat érkezett Horvátországból a Vidi középpályásáért – sajtóhír

Zajlik a transzferpiac hajrája, hiszen órákon belül zár a piac. A magyar fronton az utolsó nap is tartogat, tartogatott érdekes átigazolásokat.

vidifradi-jpg

A Ferencváros egy védőt igazolt, míg Bognár István könnyen lehet, hogy még az utolsó órákban új együttesben köt ki. A PAFC és a Csákvár üzletelt kettőt, míg a legfrissebb információk szerint Kovács Istvánt a Futács Márkót is soraiban tudó Hajduk Split szeretné leigazolni. A horvát klub már ajánlatot is tett a válogatott középpályásért. A megkeresés tényét megerősítette a fehérvári egyesület vezetése, ám az üzletből egyelőre nem lesz semmi, merthogy a Videoton elutasította az ajánlatot. „Én is úgy tudom, hogy Kovácsért ajánlatot tett a Hajduk, ám a Videoton nem engedi el a középpályást – nyilatkozta az ötszörös válogatott ügyeit képviselő Vladan Filipovics. – Az elmúlt másfél évben ez már vagy a negyedik ajánlat volt, különböző kluboktól, de nem engedte el a Videoton, miközben ez idő alatt alig játszott.”

Tény és való, hogy Kovács ebben az idényben még csak két találkozón kapott lehetőséget, igaz mindössze harminckét percet töltött a pályán. Tavasszal többször sérülés, illetve betegség miatt hiányzott, s ugyan a felkészülés során rendre szerepet kapott, a tétmeccseken már nem adott bizalmat neki a Henning Berget váltó Marko Nikolic. Hogy mi áll az elutasítás mögött, nem tudjuk, mert a klub ennek okát nem közölte, pedig a kezdeti időkkel szemben fokozatosan „morzsolódott le” a 25 esztendős labdarúgó a kezdőcsapatból, s bár szerződése 2019 nyaráig szól a piros-kékekkel, aligha elégedett sorsával.

Korábban az arab emírségekbeli Bani Jasz, illetve a Ferencváros ajánlatairól lehetett hallani, míg a Hajduk már télen is érdeklődött.

~GS~