Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott védőt igazolt a Chelsea! – HIVATALOS

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtette a Sinisa Mihajlovic által irányított Torino válogatott szélső hátvédjét, nevezetesen Davide Zappacostát…

zappacosta-signs.img

A Torinótól igazolt olasz válogatott védő négy évre szóló szerződést írt alá az Antonio Conte vezette bajnoki címvédő Chelsea-vel – írja a londoni “kékek” weboldala. Úgy festet, hogy a Chelsea az összes fő kiszemeltjéről lemarad a végén, ám Zappacostát legalább sikerült szerződtetnie a fővárosi csapatnak. A hírek szerint még Oxlade-Chamberlain, Ross Barkley és Fernando Llorente is közel állt ahhoz, hogy a Chelsea futballistái legyenek, ám Llorente és Ox végül más klubhoz írtak alá, míg Barkley maradt az Evertonnál.  

Davide Zappacosta az Atalanta színeiben mutatkozhatott be az olasz első osztályban. A bergamói csapattól röpke egy év után távozott is, s innen igazolt a Torinóhoz, ahol két esztendőt töltött el. A Serie A-ban összesen 85 találkozón léphetett pályára. Az olasz válogatott tavaly novemberben debütált, ezidáig négy meccsen jutott szóhoz.

Németh Boldizsár