Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Messiék döntetlenje Suárezék ellen!

A dél-amerikai vb-selejtezők 15. fordulójában Uruguay és Argentína megosztozott a pontokon előbbi pályaválasztása mellett.

(Kép: Selección Argentina Twitter)

Uruguay és Argentína egyaránt felvonultatta nehéztüzérségét, hiszen hazai oldalon kisebb meglepetésre kezdőként játszott a sérüléséből teljesen felépülő Luis Suárez Edinson Cavani oldalán, míg Jorge Sampaoli a Messi – Icardi – Dybala hármassal kezdett – Csupán a neveket tekintve is meglepő, hogy nem született gól a találkozón a találkozón.

Argentína dominált, mezőnyfölényben futballozott, és bár látni lehetett Jorge Sampaoli keze munkáját, valami még nem állt össze! A döntetlennel továbbra is ötödik, még pórselejtezőt érő helyen állnak Messiék.

Az “albiceleste” ugyan még bőven látótávolságon belül van a jelenleg második Kolumbiához képest is, ugyanakkor joggal bízhat kedvező sorsolásában, hiszen az utolsó Venezuelával és Peruval is játszik hazai pályán, majd Ecuadorba látogat.
Persze Messiéket egy ponttal megelőző Uruguay sem dőlhet még hátra, hiszen a következő körben rangadót játszik Paraguay vendégeként, majd Venezuela és Bolívia ellen biztosíthatja be továbbjutását.

Uruguay – Argentína 0-0
Estadio Centenario (Montevideo), Vezette: Victor Carillo (perui)
Gólszerző:
Sárga: Gimenez (41.), A. Gonzalez (46.), C. Rodriguez (77.) illetve Mercado (49.), Pastore (72.)
Kiállítás:

Uruguay: Muslera – Caceres, Godin, J. Gimenez, G. Silva – C. Rodriguez, Vecino, A. Gonzalez (Corujo, 67.), Nandez – Cavani, L. Suárez (Stuani, 83.). Szövetségi kapitány: Oscar Tabarez

Argentína: Romero – Mercado, Fazio, Otamendi – Acuna (Acosta, 60.), Biglia, G. Pizarro, Di Maria (Correa, 91.) – Messi, Icardi, Dybala (Pastore, 71.), Arboleda. Szövetségi kapitány: Jorge Sampaoli

A tabella:

* Brazília már kijutott a világbajnokságra!