Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Conte miatt hiúsult meg az angol kiválóság szerződtetése!

Amennyiben nem Antonio Conténak hívnák a Chelsea menedzserét, a “londoni kékek” nem csupán Davide Zappacosta és Danny Drinkwater szerződtetését jelentették volna be az átigazolási piac véghajrájában!

(Kép: goal.com)

Habár jól ismerjük a mondást: “A futballban nincs ‘HA’!”, mégis érdekes lenne eljátszani azzal a gondolattal, hogy az Everton kiválósága, Ross Barkley kis híján a Chelsea-hez igazolt.
Az Everton úgy tudni, el is fogadta a bajnoki címvédő ajánlatát a középpályásért, aki 35 millió font ellenében klubot váltott volna! Sőt, Barkley már készen is állt az orvosi vizsgálatokra, azonban Antonio Conte mondhatni megvétózta a transzfert!

“Nagyon érdekes dolgot hallottam arról, hogy mi történt Ross Barkley-val a piac utolsó napján! Antonio Conte egyszerűen kikapcsolta a telefonját!” – idézi az angol futball fenegyerekét, Joey Bartont a TalkSport. Barkley képviselői próbálták elérni Contét, de ez sehogy sem sikerült! Érthető, hogy egy játékos beszéljen a menedzserrel is a klubváltás előtt, ‘Hogy nézd, mégis milyen szerep vár rám a csapatban’, Contéval azonban sehogy sem lehetett kapcsolatba lépni! Barkley ezért nem lett a Chelsea játékosa!” – Tette még hozzá Barton, aki szerint 23 esztendős angol válogatott játékos jogosan gondolta úgy, hogy ha a Conte arra sem méltatja, hogy felvegye a telefont, akkor nyilván komoly jövője nem lenne a Chelsea-nél, így mégis csak marad Liverpoolban.