Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lábát törte a magyar középpályás

Nyáron sikerült külföldre szerződnie, s egyből meghatározó játékossá is vált Hidi Patrik a spanyol másodosztályú Oviedo középpályása. Viszont a hétvégi Reus Deportiu elleni (3–0) spanyol második ligás bajnokin eltört a lábközépcsontja, így előreláthatólag hat hetet biztosan ki kell hagynia.

hidi_oviedoHidi nyáron szerződött Spanyolországba (Oviedo hivatalos weboldala)

Hidi Patrik a Honvéd csapatkapitánya volt hosszú éveken keresztül, de tavasszal eldöntötte, hogy ebben az évben külföldre szeretne szerződni. Nyár közepén teljesült is az álma, ráadásul egy patinás spanyol klub az Oviedo igazolta le, ahol a feljutás a cél. A hétvégén csapata 3-0-ra nyert, de a szünetben őt le kellett cserélni, ugyanis, mint később kiderült eltört a lábközépcsontja.

„Az első félidőben rosszul léptem. Összeszorítottam a fogam, nem akartam cserét kérni, pedig nagyon fájt a jobb lábam. A szünetben kérdezték, folytatom-e a játékot, mert ha igen, akkor megpróbálnak “összedrótozni”. Szerettem volna játszani, de egyszerűen nem tudtam ráállni a lábamra… Hétfőn kiderült a röntgen után, hogy eltört a lábközépcsontom, megműtenek, és a szakemberek szerint körülbelül hat hetet kell kihagynom. Természetesen el vagyok keseredve, hiszen a három bajnokin kétszer is a kezdőcsapat tagja lehetettem… Amiatt még nehezebb feldolgozni a helyzetet, mert eddigi pályafutásom során még sosem szenvedtem ilyen vagy ehhez hasonló sérülést, azaz nem is hagytam ki többet egy-két hétnél.” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a középpályás.

Honlapunk nevében, mihamarabbi felépülést kívánunk neki!

Endrődi Dávid