Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger ragaszkodik a trióhoz

Arsene Wenger nagyon nem szeretné, hogy három meghatározó játékosa távozzon a klubtól, így azon dolgozik, hogy minél előbb tárgyalóasztalhoz ülhessen velük, és megbeszéljék a hosszabbítás feltételeit.

423EA63E00000578-0-image-m-14_1499847514515

Aaron Ramsey, Danny Welbeck és Theo Walcott az a három Ágyús, akiről Arsene Wenger semmi pénzért nem akar lemondani, így minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy meghosszabbítsa a kontraktusokat.

Alexis Sanchez és Mesut Ozil az utolsó 12 hónapba lépett a klubnál, így hamarosan le fog járni a szerződésük. A chilei pedig szinte biztos, hogy távozni fog a klubtól. Már most, a transzfer időszak végén is vitte volna őt a Manchester City, de végül nem jött létre a megállapodás.

További nagy változást jelentett a csapat életében, hogy Alex Oxlade-Chamberlain 7 év után hátat fordított az Ágyúsoknak, és a Liverpoolt választotta karrierje következő állomásául. Ozil és Sanches sorsa is hasonlóan alakulhat a jövőben, és Wenger már több kulcsjátékost nem akar veszíteni. Éppen ezért törekszik arra, hogy minél hamarabb meggyőzze játékosait arról, hogy az elkövetkező szezonokban is az Arsenal mezét viseljék.

kép: unilad

Nagy Gábor