Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alexis Sanchez kiborult

Nem tudott a Manchester Cityhez igazolni az Arsenal sztárja Alexis Sanchez, mivel klubja nem engedte, ráadásul a chilei válogatottal is szenved a játékos, elúszóban a vb.

Természetesen érthető, hogy sokak rossz szájízzel néznek Alexis Sanchezre aki köztudott, hogy nem akart az “Ágyúsoknál” maradni, ennek “köszönhetően” rengeteg kritikát kapott a játékos (is) a hozzáállását firtatva.

Ám nem csak a klub, de a válogatott béli karrierje sincs teljesen rendben, ugyanis Chile az utóbbi időkben szenved, így könnyen lehet, hogy lemarad a jövő évi vb-ről. A szurkolók pedig itt is megtalálták, amiből nagyon elege lett és ennek hangot is adott a hivatalos Instagram oldalán:

“Egyszer jogosan eleged lesz az indokolatlan kritikákból. eleged lesz abból, hogy mindenki csak azt akarja, hogy elbukj. Eleged lesz abból, hogy mindig azt ismételgesd, hogy “újra fel tudok állni” miután keseregsz a vereségek miatt. És abból is eleged lesz, hogy mindig mindenkinek azt mond, hogy minden rendben. És a legrosszabb az, hogy soha senki nem gondolja, hogy ez milyen érzés ez neked. Enyém a válogatottban a 7-es mez, ami hatalmas felelősség. Ezért sajnálom, hogy az emberek és az újságírók úgy kritizálnak, hogy nem is ismernek engem. ” 

Mi lesz veled Alexis Sanchez?