Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nehéz lenne kitalálni ki hosszabbít szerződést a klubbal!

A Real Madrid futballsitája, a jelenleg a holland Heerenveen együttesénél 2018 nyaráig kölcsönben szereplő Martin Ödegaard elismerte, hogy bizony nem mondott még le arról, hogy a blancók első csapatában megragadjon!

15046531253001(Kép: marca.com)

Mint ismert Martin Ödegaard hatalmas reményekkel érkezett 2015 januárjában a Real Madridhoz. A “szuper-tehetségnek” kikiáltott norvégot tinit sokan féltették a madridi kalandtól, mondván nagy ugrás lesz ez karrierjét tekintve. A kételkedőknek részben igazuk is lett, hiszen Ödegaard fejlődése némiképp megrekedt, a Real pedig idén januárban kölcsön is adta a holland első osztályú Heerenveen együttesének.

A még mindig csak 18 esztendős fiatal építgeti magát Hollandiában, ám ahogy mondta, szeretne még bizony visszatérni a Real Madridhoz!  “Kicsit tovább maradok, mint 2018! Többet azonban nem szeretnék most hozzátenni!” – Nyilatkozta Ödegaard a Norvégia – Izrael U21-es Európa-bajnoki selejtezőt követően a norvég VG Sporten-nek.

Azt egyelőre nem konkretizálták a felek, hogy a játékos új kontraktusa meddig szól majd a spanyol fővárosban. A Real-ügyekben jól értesült Marca még annyit fűzött hozzá a történethez, hogy nem meglepő, ha a madridi vezetők is hosszabbítanának a norvég tinivel, hiszen Ödegaardért nagyon fiatalon, nagyon sok pénzt fizettek a Stromsgodset együttesének.