Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Totti már hétfőn visszatér!

Francesco Totti huszonöt éven keresztül szolgálta játékosként az AS Romát, majd a sikerekkel tűzdelt szezonokat követően (bár bajnoki címből csak egyetlen egy jutott neki) idén nyáron a visszavonulás mellett döntött. Azonban még van visszaút a futballba!

totti001

Totti természetesen nem reaktiválni fogja magát, lévén napokon belül már betölti a 40. életévét is. A Romában 786 meccsen pályára lépő, és azokon a találkozókon 307 gólt szerző „El Capitano” a hírek szerint hétfőn megkezdi az UEFA B-licences edzői tanfolyamát, ami annak a hosszú útnak az első lépése lehet, hogy egy napon szeretett klubjának a vezetőedzője legyen.

Ám addig még sok víz fog lefolyni a Teverén, és sok egykori sztárjátékosnak van meg a B-licence, amivel végül nem kezdett semmit. Csakhogy a „Farkasok” rajongói tovább álmodozhatnak az örökifjú sztár tréneri visszatéréséről, lévén a felesége, Ilary Blasi nagyon sejtelmesen nyilatkozott az egyik magazinnak, a Verissimonak: „Az élet tele van meglepetésekkel. Nem tiltakoznék, ha a kispadot választaná.”.

Már azt is tudjuk, hogy Totti a B-licence-hez szükséges gyakorlatát is az AS Roma kötelékében fogja teljesíteni.

Balogh József