Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski dupla, s magabiztos Bayern-siker! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójának szombati játéknapján a Carlo Ancelotti által irányított Bayern München a Mainz csapatát látta vendégül. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 09. 16. 170253

1. félidő: A mérkőzés első találatára nem kellett túl sokat várni, melyet természetesen a Bayern München javára jegyezhettünk fel. A 11. percben Joshua Kimmich átadását követően Thomas Müller vette be az ellenfél hálóját, s szerezte meg csapatának a vezetést. A 23. minutumban tovább növelte előnyét a hazai gárda, ekkor Arjen Robben volt eredményes a bajorok részéről, a gólpasszt pedig ezúttal is Kimmich számlájára írhattuk jóvá. A Bayern Münchennek az első játékrészben bőven akadtak lehetőségei, ám Ancelotti így sem lehet mérges tanítványai, hiszen magabiztos 2-0-ás előnnyel vonulhattak pihenőre. 

2. félidő: A fordulást követően gyorsan beköszönt a müncheni alakulat. Az 50. percben Thomas Müller átadása után Robert Lewandowski növelte három gólosra a két együttes közötti különbséget. A 67. minutumban Manuel Neuernek akadt komolyabb dolga, a Bayern München portásának Fabian Frei lövését követően kellett komolyabb bravúrt bemutatnia. A 77. percben Robert Lewandowski megszerezte saját maga második, míg csapat negyedik találatát a mai mérkőzésen. A lengyel támadó Kimmich beívelése után fejelte a labdát a hálóba. A bajorok hozták a kötelezőt, Ancelotti legénysége megérdemelte győzelmet aratott a Mainzzal szemben. 

Bayern München – Mainz 4-0 (2-0)
Helyszín:
Allianz Aréna, München; Vezette: Sascha Stegemann
Gólszerzők: Müller(11.), Robben(23.), Lewandowski(50., 77.) ill. –
Sárga lapok:
Rafinha(42.), Boateng(56.) ill. Bell(36.), Diallo(55.)
Kiállítás: – ill. –

Bayern München: Neuer – Kimmich, Boateng(Süle 62.), Hummels, Rafinha – Vidal(Rudy 72.), Thiago – Robben(Ribery 62.), Müller, Coman – Lewandowski. Vezetőedző: Carlo Ancelotti.

Mainz: Adler – Bell, Diallo(Muto 76.), Balogun – Donati, Serdar, Frei, Brosinski(Gbamin 65.) – Öztunali, De Blasis(Latza 46.), Quaison. Vezetőedző: Sandro Schwarz. 

Eintracht Frankfurt – Augsburg 1-2 (0-1)
Gólszerzők:
Jovic(79.) ill. Max (20.), Caiuby(77.)

Hazai pályán eddig nem igazán megy az Eintracht Frankfurt számára. Az aktuális idényben ezidáig ez volt a második meccsük, s mindkettőt vereséggel zárták. Frankfurtból ezúttal az Augsburg csente el a maximális pontszámot.