Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jól érzi magát Manchesterben a csapat sztárja

Nincs oka arra, hogy elhagyja a Manchester City együttesét, mivel nagyon jól érzi magát a középpályás a klubnál, és azt tervezi, hogy hamarosan meghosszabbíthatja a szerződését.

kevin-de-bruyne

A Manchester City egyik meghatározó játékosa a középpályán, Kevin De Bruyne nem tervezi elhagyni az együttest, és hamarosan meg fogja hosszabbítani a kontraktusát. 2015-ben került a Wolfsburgból az angol klubhoz, akkor még Manuel Pellegrini irányította a csapatot. Nem kellett sok idő hozzá, hogy felvegye a Premier League ritmusát, és idővel a csapat meghatározó egyéniségévé vált.

Pep Guardiola érkezése sem változtatott azon, hogy Kevin De Bruyne egyre jobb legyen, és játékával mérkőzésről-mérkőzésére tesz hozzá a játékával a csapat sikereihez. A Bajnokok Ligájában, a Feyenoord elleni 4:0-ra megnyert találkozón pedig az a megtiszteltetés érte, hogy ő  viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

De Bruyne még sokáig a csapatnál marad, abban az esetben is, ha nem hosszabbítana szerződést, mivel még mindig 4 év van hátra a kontraktusából. Pep Guardioláék azonban biztosra mennének, és a kiváló teljesítményét a középpályásnak szerződéshosszabbítással honorálnák.

kép: independent

Nagy Gábor