Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült, hogy Morata miért nem a Milant választotta

Álvaro Morata a nyáron több csapat kívánságlistáján is szerepelt, szóba hozták a Dortmunddal, a Manchester Uniteddel és a Milannal is, de a végén a Chelsea lett a szerencsés befutó.

independent

Antonio Conte legnagyobb örömére Morata a Chelseat választotta (forrás: independent.co.uk)

A legkonkrétabban a nyáron alapos bevásárlást végrehajtó Milan érdeklődött a spanyol válogatott támadó iránt, és a hírek szerint már a megállapodás részletei is megszülettek, amikor a játékos meggondolta magát. Mint nemrég kiderült, ebben nagy szerepe volt Fernando Torresnek is. Köztudott, hogy Torres annak idején mindkét csapatnál megfordult, de egyik helyen sem sikerült – pozitív értelemben – maradandót alkotnia, ennek ellenére volt rálátása mindkét klub hétköznapjaira. “Amikor Álvaróval beszéltem, azonnal a Chelseat ajánlottam neki és felajánlottam a  segítségemet is, de ahogy elnézem, elég jól boldogul” – tette hozzá nevetve az Atlético játékosa.

Torres ezzel a tanáccsal talán törlesztett valamit a Chelsea irányába, akik annak idején rekordösszegért szerezték meg a Liverpooltól, de enyhén szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nem úgy, mint Morata, aki villámrajtot vett, és már hat bajnoki, illetve egy BL gólnál jár új csapata színeiben.

(zp)