Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Courtois: “készek vagyunk harcolni az edzőnkért”

A Chelsea a hétvégén drámai körülmények között győzött a Watford ellen, ami rá és fért a csapatra a Crystal Palace elleni csúfos kudarc és a Roma elleni hazai iksz után. A Kékek kapusa, Thibaut Courtois a meccs kapcsán arról beszélt, küzdeni fognak az edzőjükért.

courtoiscontee

(Fotó: Getty Images)

Bizonyára sokan emlékeznek ugyanis Jose Mourinho második londoni szerepvállalásának végére, amikor is a Kékek látványosan kipukkadtak egy bajnoki címmel végződő szezon után, a sajtóban pedig azt pedzegették, a játékosok gyakorlatilag kirúgatták a portugált. Thibaut Courtois szerint most nem fordulhat elő hasonló Antonio Contéval.

“Készek vagyunk harcolni az edzőnként” – kezdte mondanivalóját a belga hálóőr. “Emlékszem mi történt két éve Jose Mourinhóval, sokat beszéltek róla anélkül, hogy bármi fogalmuk lett volna az embereknek arról, mi történt az öltözőn belül. Akkor nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, a szerencse is elpártolt mellőlünk.” – emlékezett vissza Courtois.

“Most azonban megmutattuk, hogy készek vagyunk harcolni, csapatként. Meccseket akarunk nyerni. Néhányunk emlékszik még a két évvel ezelőtt történtekre, ezt nem engedhetjük még egyszer megtörténni.” – zárta mondandóját a kapus.