Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paris Saint-Germain: Di Maria távozhat! – sajtóhír

A Le Parisien információi szerint távozhat a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germaintől a rutinos argentin szélső, nevezetesen Angel Di Maria. A Real Madrid és a Manchester United korábbi futballistája a Serie A fele veheti az irányt…

Paris Saint-Germain v SM Caen - Ligue 1

A Le Parisien úgy értesült, hogy Angel Di Maria iránt érdeklődést mutat a Massimiliano Allegri által irányított Juventus és a Vincenzo Montella vezette AC Milan is, aki akár már januárban csapatot válhat. A Paris Saint-Germain ugyebár több nagyobb igazolást is bejelentett a nyár folyamán, hiszen a klub leigazolta Neymar-t, majd Mbappé-t is, amely számára mindenképp rossz hír, hiszen akárcsak ő, úgy az előbb említett két futballista a támadószekció szélén futballozik. Tehát minden bizonnyal ebből kifolyólag juthat a távozás sorsára az argentin szélső. 

Angel Di Maria 2015 nyara óta tartozik Paris Saint-Germain kötelékébe. Az argentin válogatott labdarúgó ezidáig minden frontot egybe véve 99 mérkőzésen léphetett pályára a párizsi alakulat színeiben, melyek során 30 alkalommal volt eredményes illetve 41 gólpasszt osztott ki társai között. 

Németh Boldizsár