Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Ádámékat a Roma győzte le – videóval

A Serie A 11. fordulójában a Bologna az AS Roma ellen vendégszerepelt, Nagy Ádám pedig kezdőként lépett pályára az olasz fővárosban. A papírforma jött, viszont a Farkasok csak szűken tudtak nyerni, de a három pont lehetett számukra a legfontosabb.

IMG_20171028_223714El Shaarawy gólja döntött a Farkasok javára Rómában (forrás: twitter.com/OfficialASRoma)

A Serie A 10. fordulójában még egy meccset megrendeztek ma este az olasz fővárosban. Az AS Roma ellenfele a Bologna volt, a vendégek kezdőjében pedig ott volt Nagy Ádám.

A mérkőzés 26. percéig kellett várni az első nagyobb lehetőségre. Ekkor a hazai szögletből beívelt labdát Dzeko fejelte nagyon kevéssel fölé. A 32. minutumban a túloldalon is volt lehetőség, de Masina fejesét fogta Alisson kapus. Ezután egy perccel viszont megszületett a találkozó első gólja, melyet a Farkasok szereztek El Shaarawy révén (1-0)! A szünetig már nem is módosult az eredmény, így a fővárosiak örülhettek annak, amit az eredményjelző mutatott.

A második félidőben még annyi helyzet sem volt, mint az elsőben, viszont az 53. percben Dzeko bevette a Bologna kapuját, ám les miatt nem adták meg a gólját, így maradt az 1-0. Az 57. minutumban Nagy Ádám számára véget ért a találkozó, helyére Donadoni Fallettit küldte a pályára. A meccs második felében a vendégeknél volt többet ugyan a labda, de sokra nem mentek vele, ugyanis gólképtelenek maradtak, és kaput sem találtak. A 4 perces ráadás során sem született már gól, a Farkasok is csak egyszer találták ráadásul kaput a szünet után.

A rómaiak újabb sikerükkel már 4 meccse veretlenek, és zsinórban 3. győzelmüket aratták, és 10 bajnokit lejátszva – egy elhalasztott miatt – az 5. helyen állnak jelenleg, míg a Bologna zsinórban 3. alkalommal kapott ki, és a 11. helyen áll, de még lejjebb is kerülhet a holnapi találkozók után.

Serie A, 11. forduló
AS Roma – Bologna • 1-0 (1-0)
Helyszín: Stadio Olimpico, Róma. Vezette: Michael Fabbri
Gólszerzők: El Shaarawy (33.), ill.
Sárga lapok: De Rossi (71.), ill. Poli (48.), Pulgar (50.), Petkovic (69.), Helander (72.)
Kiállítás:

AS Roma: Alisson – Florenzi, Fazio, Jesus, Peres (Moreno, 70.), – Pellegrini, De Rossi, Strootman – Defrel (Perotti, 59.), Dzeko, El Shaarawy (Gerson, 83.). Vezetőedző: Eusebio Di Fransesco

Bologna: da Costa – Krafth, Gonzalez, Helander, Masina – Poli (Donsah, 81.), Pulgar, Nagy Ádám (Falletti, 57.) – Verdi, Petkovic (Destro, 86.), Di Fransesco. Vezetőedző: Roberto Donadoni

Nagy Dávid