Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: Lewandowski morgolódik a terhelés miatt

Helyreállt a világ rendje a Bundesliga idei kiírásában. A Carlo Ancelottival beragadó együttest a gödörből gyorsan kirángatta a visszacsábított Jupp Heynckes. A Bayern vezeti a bajnokságot, ám korántsem biztos, hogy tényleg minden a helyén van az Allianz Arenaban.

lewaVSleipzig001

Thomas Müller sérülésének köszönhetően végképp egyedül maradt Robert Lewandowski a Bayern München támadósorában. Ez pedig komoly terhet jelent a lengyel támadó számára, aki tegnap végre megtört egy rossz sorozatot: három tétmeccsen keresztül nem tudott a kapuba találni.

Lewandowski kilenc alkalommal lépett pályára eddig a német bajnokságban, és már tíz gólnál jár. Lényegében a gólkirályi címért folytatott verseny kétszemélyes, lévén a bajorok támadója a dortmundi Aubameyanggal fej-fej mellett vezeti a gólvadászok listáját, toronymagasan megelőzve a riválisokat.

A Sport Bild riportere a tegnapi, Leipzig elleni győzelem után kapta mikrofonvégre Lewandowskit:
„Ez a szezon nagyon nehéz nekem, háromnaponta játszok a Bayernben és a nemzeti csapatban, de egyetlen játékos sem képes kilencven perceket játszani minden meccsen.” – duzzogott a lengyel válogatottal világbajnoki részvételt kiharcoló csatársztár.

Balogh József