Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Lukaku érinthetetlen!”

A Manchester United menedzsere, José Mourinho elárult egy nem is olyan nagy titkot a nyáron az Everton együttesétől szerződtetett Romelu Lukakuval kapcsolatban!

(Kép: goal.com)

A “vörös ördögök” színeiben remek góllövő formában kezdő, első hét Premier League meccsén rendre betaláló Romelu Lukakuval kapcsolatban több mint töretlen José Mourinho bizalma. A portugál mester igyekezett kiállni a belga csatár mellett, akit kezdenek kritizálni, amiatt, hogy legutóbbi 5 tétmeccsén nem tudott gólt szerezni – Jegyezzük meg azért, hogy például a Tottenham ellen ő készítette elő Martial gólját.

“Lukaku érinthetetlen játékos a csapatomban. A szurkolóknak is támogatnia kellene őt, hiszen azt gondolom, hogy elképesztően jól futballozik, és pont úgy, ahogy én azt elvárom!” – Így Mourinho, megjegyezve azt is, hogy bizony tiszteletben kell tartaniuk a szurkolók véleményét. “Tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolók szabadon formálhatnak véleményt. De az én dolgom az, hogy kiálljak a játékosaim mellett. Még egyszer hangsúlyozni szeretném, hogy Lukaku érinthetetlen. Aki azt mondja, hogy visszafogott volt mondjuk a Tottenham ellen, az kérdezze csak meg erről a Spurs védőit, Eric Diert, vagy Jan Verthongent!” – Így a portugál menedzser, aki mindezt csapata Benfica elleni Bajnokok Ligája találkozója előtt nyilatkozta, hozzátéve még, hogy az MU számára most a legfontosabb a keddi B- találkozó, így nem gondolnak még arra, hogy a hétvégén a Chelsea otthonában lépnek pályára.